dilluns, 22 d’octubre del 2018

CANTÀNIA 2019 - A DE BROSSA





Tenim una nova pestanya al bloc per poder treballar la Cantània d'aquest any i així poder gaudir-la!
Hi trobareu informacions, curositats, músiques... i mil coses que de ben segur seran interessants per vosaltres.. entreu-hi ..

 

"La Blanca i la Bruna, dues noies de catorze anys, teixiran el fil argumental d’aquesta Cantània. Les dues entren d’amagat als arxius històrics d’una gran biblioteca nacional amb unes llanternes que duen a les mans i troben tot de llibres i objectes peculiars sobre els prestatges. La Blanca, qui té una mirada poètica, llegeix alguns dels textos dels llibres mentre la Bruna l’escolta incrèdula. De mica en mica, però, va entrant en la màgia, en la transformació de les lletres, en els jocs de paraules, en les construccions poètiques que llegeix la seva amiga fins a arribar a comprendre el món des d’un punt de vista més creatiu, més juganer, més brossià."

CONEIX-NE MÉS... 



COM FER UNES CASTANYOLES A CASA? Els nens i nenes de cinquè ens ho expliquen...

Homemade instruments - arts and crafts activity


Els nens nenes de cinquè de l'escola ens han fet aquest video per ensenyar-nos com fer unes castanyoles a casa ben xules! 

If you like doing arts and crafts and you need a musical instrument, try to create your own castanets. It takes just a few minutes and it's great fun. The 5th graders in Ronçana School teach you how to make this hand-held instrument.